skip to Main Content
In iedereen schuilt een supporter! Ook in jou.

Els van Rijn

Nadat haar kinderen het huis uit waren, zocht Els naast haar part-time baan een leuke vrijetijdsbesteding. “Eigenlijk was ik van plan een cursus fotografie te gaan volgen” lacht Els.

"Ik had nooit verwacht dat het mij zoveel plezier zou brengen!"

“Maar, toen kwam ik bij toeval in contact met iemand van het Maatjesproject van Humanitas. Haar enthousiasme was zo aanstekelijk dat ik besloot een keertje met haar mee te gaan naar een bijeenkomst. Ik heb me vrijwel gelijk aangemeld en niet lang daarna was er ook al een match met Willem. Een perfecte match zo bleek. Ik geniet zelf ook erg van onze uitstapjes. We gaan twee keer per maand iets leuks doen. Gewoon even de stad in, naar de film of een frietje eten samen. Het is altijd zo fijn. Ik zie Willem er enorm van genieten en dat geeft mij zo’n goed gevoel! Misschien gaan we ooit samen fotograferen, wie weet.”

Wil je ook het verschil maken voor iemand met een beperking? Bel of mail gerust met Riannne, zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden info@iksupportje.nl of 0118 727027.

Back To Top